Blåst av SBAB

Hej, band just om mina lån skrev på nya villkor och fick 1,24 på 3 år, nu fick jag nya avtalet 1,49 i ränta, det är ju en helt orimlig skillnad, måste jag ta detta till ARN för att kunna häva avtalet? Belåningsgrad ca 65 % lån på ca 4 M.

Kommentarer

 • Hej Johannes,

  Tack för att du kontaktar oss. Räntan sätts alltid på villkorsändringsdagen som det tydligt ska framgå i de dokument som blir utskickade. Detta innebär att räntan således kan ändras från det att dokumenten skrivs på tills dess att räntan sätts. Det är möjligt att själv hålla koll på räntorna på vår hemsida och ringa oss för att ändra de valda villkoren innan villkorsändringsdagen.

  Jag kan inte se ditt lån i detta öppna forum så för att få vidare hjälp med ditt ärende är du varmt välkommen att ringa oss på 0771-45 30 00.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Varför gör ni reklam för att man får svar direkt gällande privat lån? NÄR MAN INTE ALLS FÅR DET..
  JAG fick meddelande om att ni postar eller mejlar mer information gällande mitt lån.
  Och sedan får vidare instruktioner.
  Ni har bara mottagit min ansökan.

  Jag är inte orolig att att jag inte får lån. MEN jag skulle göra affär idag och ville säkra upp lånet klart innan jag för över pengar från mitt sparkontot till säljaren.

  BLEV INGEN  AFFFÄR NU.
 • Hej!

  Jag får beklaga att du inte fått något besked från oss, men det låter väldigt märkligt för det får man alltid och vi mailar aldrig ut något till våra kunder. All vår kommunikation sker genom telefon eller meddelande i inloggat läge. Dessvärre kan jag inte besvara kundspecfifika ärenden genom detta forum, vill du ha mer information är du varmt välkommen att ringa vår kundservice. Är du missnöjd eller tycker att vi gett felaktig information är du också välkommen och kontakta vår kundombudsman.

  Bästa hälsningar, Andreas
  Andreas Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.