Till senaste kommentaren

Kan man få ett lån trots betalningsanmärkning?

Hej!
Jag och min sambo och vår son ska köpa ett hus tillsammans, och alla tre har arbete, men jag har sedan tidigare betalningsanmärkning, och funderar om det går bra att få lån hos er trots detta.

Kommentarer

 • Hej Kennet,
  Tack för ditt meddelande. Om någon av de sökande har en betalningsanmärkning så kan vi tyvärr inte erbjuda bolån. Först när betalningsanmärkningarna försvunnit kan vi hjälpa till.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Hej igen!!
  Hjälper det min sambo och son som kommer att stå som ägare på huset, om jag blir inneboende med inneboende kontrakt och en fastställd hyra.
  MVH//Kennet
 • Hej Kennet,
  Alla som ska bo i huset ska finnas med i kalkylen, vi tillgodoräknar inte hyresintäkter i våra ansökningar och då behöver din sambo och son ha nog bra inkomster för att kunna finansiera för er alla tre. Det är dessvärre inte en konstellation som vi kommer att godkänna.

  Bästa hälsningar,
  Emma
  Emma Digital redaktör
 • Hej,
  jag har ett jobb på heltid,ett jobb på deltid (64,58%) och ett extra jobb på helgerna . Jag planerar att köpa ett hus. Hur beräknas mina inkomst? Från alla jobb?
 • Hej Laima,
  Tack för ditt meddelande. Vi räknar enbart med en anställning som motsvarar 100 %, det innebär att eventuell övertid eller extraanställningar inte ska tas med i beräkningen.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.