Förbättringsförslag för hemsidan

På Startsidan under rubriken Bolån finns en ruta för varje bostad där jag har lån. T.ex. en ruta för Villan och en ruta för Fritidshuset. Om jag klickar på någon av rutorna kommer jag till en översikt av samtliga lån och utan någon rangordning.
Mitt förslag är att jag ska komma till en lista med de lån som hör till den bostad jag har klickat på för att enkelt för en översikt av de lån som hör till den bostaden.

Kommentarer

  • Hej Joachim,
    Tack för att du tar dig tid att skriva till oss. I vår nuvarande internetbank är det precis som du beskriver, i översikten är alla lånedelar sorterade på lånenummer och det görs ingen indelning för typ av objekt.

    Vi håller just nu på att utveckla en ny internetbank, den är under uppbyggnad och alla funktioner finns inte än. På den beta-testsidan finns den här uppställning som du är ute efter. Om du i den nuvarande internetbanken går till 'Startsidan' ska du där kunna hitta en länk under rubriken 'Övrigt' som leder "Till Mitt Boende". Väl där kan du se en annan sortering på dina lån under låneöversikten.

    Bästa hälsningar. Johannes
    Johannes Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.