Till senaste kommentaren

Hur kontrollerar jag att autogiro fungerar inför vår första inbetalning?

Vi är nya låntagare och har valt autogiro. Inför första betalningen av ränta och amortering vill jag nu veta att allting fungerar, när det ska dras från ett konto i annan bank. Jag har inte kunnat se någon avisering från den andra banken.

Kommentarer

 • Hej Bengt,
  Tack för att du hör av dig. Har du valt autogiro så dyker det inte upp någon avisering hos din bank utan dragningen görs per automatik på förfallodagen. Denna månad infaller förfallodagen på en helgdag vilket innebär att vi kommer att dra pengarna den 31:e maj. Vidare gör vi alltid fyra försök att dra pengarna varje månad. Finns det pengar på kontot den första dagen, det vill säga nu på fredag, så bör du därmed kunna se att vi dragit pengarna på måndag nästa vecka. Om du vill kontrollera redan nu att vi registrerat rätt konto så kan du skicka ett privat meddelande till oss genom att logga in på internetbanken.

  Önskar dig en fortsatt fin dag.

  Bästa hälsningar,
  Emma
  Emma Digital redaktör
 • Hej .
  Jag skulle vilja att mina autogiron dras 27 varje månad istället för den sista.
  Är det möjligt ?
 • Hej Helen,

  Tack för ditt meddelande. Vi drar alltid autogirot den 30:e och det går inte att ändra datum för när pengarna ska dras. Vill du ha möjligheten att betala dina avier tidigare varje månad finns alternativet att välja mellan betalsätten Bankgiro eller E-faktura.

  Önskar dig en bra start på veckan!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.