Till senaste kommentaren

Hur betalar jag min avi från ett SBAB-konto?

Hej!

Jag har bett om att göra en extraamortering på mitt handpenningslån eftersom handpenningen från min försäljning nu inkommit på mitt SBAB-konto. Jag fick hjälp att ordna det igår via telefon, och pengarna skulle dras nu i morse. Men det har inte skett. Nu ligger det en avi med förfallodatum i dag, och jag kan ju inte göra en betalning till ett BG från SBAB-kontot. Behöver jag föra över pengarna till en annan bank för att göra en BG-betalning? Lite stressande att förfallodagen är i dag, får jag dröjsmålsränta nu trots att det är en frivillig amortering?

Kommentarer

 • Hej Malin,
  Tack för att du hör av dig. Du kommer inte att få någon dröjsmålsränta. Om du kontaktade oss för att göra en nedamortering från kontot så kommer det att synas på din kundtjänstbild. Om vi av någon anledning inte gjort överföringen så är det ingenting som du ska belastas för. Jag kan tyvärr inte se eller diskutera ditt lån i detta forum så jag måste be dig kontakta vårt kundcenter för att kontrollera så att överföringen blev gjord.

  Önskar dig en fin dag.

  Bästa hälsningar,
  Emma
  Emma Digital redaktör
 • jag kan inte överföra pengar till amortering,
  lånenumret accepteras inte som mottagarkonto.

  jag vill få veta hur jag skall kunna överföra pengar
  från mitt sparkonto på SBAB till låneavkortning.
  Asko Antikainen
 • Hej Asko och tack för ditt meddelande.

  Vill du göra en extraamortering? Du kan registrera en extraamotering i vår app eller kontakta kundcenter på 0771 45 30 00 så hjälper vi dig med inbetalningsuppgifter.

  Bästa hälsningar, Andreas
  Andreas Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.