Till senaste kommentaren

Hur binder jag räntan på mina bolån?

Om du har lån med 3 månaders bindningstid
I internetbanken kan du binda ditt lån med tre månaders bindningstid när du vill. Logga in i internetbanken, och välj alternativet "Bind ditt lån", där kan du se vilka lån du kan binda och vilken ränta vi kan erbjuda dig just nu

Om du har bunden ränta
När din räntebindningstid är på väg att gå ut och villkorsändringsdagen närmar sig är det dags att börja fundera på vilken ny bindningstid du vill välja. Ungefär 5 veckor innan ditt lån har villkorsändringsdag kan du välja en ny bindningstid i internetbanken, där kan du också se vilken ränta vi kan erbjuda dig i nuläget. Men tänk på att den nya räntesatsen och de nya villkoren på ditt lån slutligen fastställs på och gäller från och med villkorsändringsdagen.

Om du inte gör något val kommer ditt lån att få tre månaders bindningstid, oavsett vilken bindningstid ditt lån har just nu.

Kommentarer

 • Jag vill binda ett lån men jag har inte Bank ID,
  Förut räckte det med att jag loggade in via min mans bank ID
  vad skall vi göra?
 • Hej Kristina,

  Tack för att du kontaktar oss. Har ni inte tillgång till BankID är det möjligt att binda räntan genom att skicka in en blankett till oss där ni väljer nya villkor.

  Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Om jag binder ett lån med 3 månaders ränta sker ändringen omedelbart eller efter 3 månader?
 • Hej Anders,

  Tack för din fråga. Har du ett lån med 3-månaders bindningstid kan du välja att binda räntan direkt eller vid nästa räntejustering(efter 3 månader).

  Trevlig helg!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.