Till senaste kommentaren

Kommer internetbanken att vara stängd under påsk?

Hej. Såg att ni gjort om eran hemsida/internetbank, så undrar om ni redan genomfört arbetet ni skulle göra med internetbanken vid påsk eller om ni fortfarande kommer stänga ner internetbanken så att det inte är möjligt att logga in på er sida eller göra några överföringar vid påsk? Undrar även mellan vilka datum som man inte kan logga in på internetbanken i så fall?
Mvh Camilla

Kommentarer

 • Hej Camilla,

  Tack för att du hör av dig. Arbetet med nya internetbanken och underhållsarbetet som skulle ha gjorts i Påsk har faktiskt ingenting med varandra att göra. Vi kommer fortfarande att behöva stänga ned banken, men datumet för nedstängning är flyttat. I Påsk är allting öppet som vanligt, men från klockan 17:00 8/5 till natten mellan söndagen och måndagen 10/5 som kommer banken hålla stängt istället för i Påsk. Då kommer du inte kunna logga in och följaktligen inte heller göra några överföringar.

  Hoppas du har överseende med det och hör av dig om du har fler frågor!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Idag är det den 15 april men internetbanken är stängd. Dock står det:

  "Vi har stängt för tekniskt underhåll
  Under helgen den 8-10 maj genomför vi ett tekniskt underhåll av våra system. Det innebär att du inte kan logga in eller göra en ansökan hos oss under den tiden.

  På måndag 11 maj går det bra att logga in och att göra ansökningar igen. Mer information om händelsen.

  Vi tackar för ditt överseende och hoppas att det inte ställer till några problem för dig.

  Välkommen tillbaka på måndag igen!"

  Det måste vara nåt större fel då dessa datum inte är desamma

 • Hej Stefan,

  Tack för ditt meddelande. Igår kväll var internetbanken stängd för ett tekniskt underhåll i cirka en timme. Texten som dyker upp är precis som du säger missvisande och ska inte vara där. Vi kommer se till att detta justeras tills nästa gång så att det blir tydligt för samtliga vad som gäller.

  Bra att veta är att vi mellan 8-10 maj kommer att ha stängt internetbanken för ett tekniskt underhåll. Jag beklagar om detta ställde till problem för dig och idag fungerar internetbanken precis som vanligt igen.

  Ha en bra torsdag!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.