Till senaste kommentaren

Vart ska jag skicka in mina dokument?

Hej!
Det står i informationen att man ska ha ett lönebesked till hands när man ringer till er innan man lägger ett bud på en bostad? ska detta mailas in till er på något sätt?

Sedan står det att ni behöver arbetsintyg och lönebesked för 3 månader. Ska detta skickas in via e-post eller post? Hur gammal får intyget max vara?

Kommentarer

 • Hej Helen,

  Tack för ditt meddelande. Det stämmer att en ska kontakta oss innan det första budet läggs. Vi kommer då att ha en genomgång av ansökan där vi går igenom inkomsten tillsammans. I samtalet ser vi över om vi behöver ha några dokument så som arbetsgivarintyg eller lönespecifikationer. Du behöver inte skicka in några dokument innan du kontaktar oss. Dokument som vi begär in ska alltid laddas upp under "mina ansökningar" på sbab.se och arbetsgivarintyget får vara max tre månader gammalt.

  Lycka till i budgivningen!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Hej! Har liknande problem. Ska skicka in kopia av kontrolluppgift. Scannern på skrivaren fungerar ej. Jag har fotat med telefon, men hur får jag smidigast in fotot till er?

  Finns andra tekniska lösningar?

  Hälsningar
  Sonja
  Linnea
 • Hej Linnea och tack för ditt meddelande.

  Har du ett pågående ärende hos oss kan du ladda upp begärda kompletteringen under ansökningar i appen. Då kan du välja en bild från din telefon eller ta en ny bild direkt i appen.

  Önskar dig en trevlig helg.

  Bästa hälsningar, Andreas
  Andreas Digital redaktör
 • Hej, jag har en ny värdering på huset som jag blev hänvisad att ladda upp på hemsidan. Inga pågående ärenden står det under fliken "mina ansökningar".
  Var någonstans är det tänkt att jag ska ladda upp min pdf fil?

  Vänliga hälsningar Michael.
  michael jansson
 • Hej Michael,

  Tack för att du kontaktar oss. Har du varit i kontakt med oss och blivit hänvisad att ladda upp dokumentet ska detta vara möjligt under fliken "Ansökningar". Finns det inte möjlighet att skicka in den där är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice för vidare hjälp.

  Ha en fortsatt bra dag!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.