Till senaste kommentaren

Kan jag ansöka om bolån med en provanställning?

Hej, krävs det att man måste vara fast anställd för bolån? eller räcker det med provanställning?

Kommentarer

 • Hej Gabriel,
  Tack för att du hör av dig. Grundregeln är att du ska ha en fast anställning men vi gör alltid en sammanvägd och individuell bedömning av varje ärende. En förutsättning för att vi ska kunna räkna en provanställning som stadigvarande är att du är berättigad till a-kassa. Ring vår kundtjänst på 0771 45 30 00 så kan vi gå igenom allt med dig och se om vi kan hjälpa dig med lånelöfte/bolån.

  Ha en fin dag.

  Bästa hälsningar, Emma
  Emma Digital redaktör
 • Hej! Om man är provanställd (aldrig varit arbetslös) med a-kassa (plus inkomstförsäkring) får man ansöka bolån på sin månadslön då eller räknar ni bara lägsta a-kassan?
 • Hej Yvonne,
  Tack för ditt meddelande till oss. Om du har en provanställning behöver du oftast haft en längre erfarenhet av yrket för att vi ska kunna räkna med den inkomsten i din ansökan. Du behöver också vara berättigad ersättning från A-kassa om du skulle bli arbetslös.

  Vi behöver alltid göra göra en individuell bedömning av inkomsten i det här fallet, så kontakta oss gärna på telefon 0771-45 30 00 så kan mina kollegor hjälpa till att se över din situation.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • hej
  om man söka att flyta bolån hos er ? får man svar på skärmen om det godkänd eller inte?
 • Hej Reza,

  Tack för ditt meddelande. Du kommer att få besked direkt på skärmen. Får du ett positivt besked kommer vi att ringa dig för en genomgång av ansökan inom 2-3 bankdagar.

  Ha en bra dag!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.