Till senaste kommentaren

Hur kompletterar jag mitt lånelöfte?

Hej! Jag pratade med en handläggare hos er angående komplettering av ett lånelöfte. Handläggaren bad mig att skicka in lönespecifikationer samt anställningsavtal och detta skulle göras under "Mina sidor". Jag har dock inte fått något meddelande angående kompletteringen och det har snart gått en timme.

Skickar man kompletteringen till en e-post adress som jag missade eller ska man få ett meddelande till sina sidor där man sedan bara bifogar efterfrågade dokument?

Kommentarer

 • Hej David,
  Tack för ditt meddelande. Om du loggar in på internetbanken så kan du under menyalternativet "Mina ansökningar" se din ansökan och ladda upp de dokument som vi behöver.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Hej Johannes, tack för ditt svar!

  När jag går in på menyvalet Mina ansökningar så kan jag bara ladda ner lånelöftet. Ser inte möjligheten att ladda upp dokument.
 • Hej David,
  Kompletteringarna måste vara begärda av oss för att du ska kunna ladda upp dem hos dig. Kanske kan det vara så att handläggaren inte gjorde detta direkt och att det därför skapats en fördröjning hos dig. Testa en gång till att logga in igen och se om det finns något under "Mina ansökningar". När du laddat upp dokumenten så svarar du på det meddelandet som vi ska ha skickat till dig. Det hittar du under "Mina meddelanden". Om du fortfarande inte kan ladda upp så kan du svara på meddelandet ändå och informera att du inte har möjlighet att ladda upp dokumenten så kan vi åtgärda det och be dig göra ett nytt försök. Lycka till!

  Bästa hälsningar,
  Emma
  Emma Digital redaktör
 • Hej,
  Vi har nu kompletterat allt vi skulle. Hur lång tid tar det innan vi får svar? Vill gärna få allt klart snarast möjligt. Har gått två dagar utan
  ​att vi hört något.
  /Daniel 

  Daniel
 • Hej Daniel,

  Tack för att du skriver till oss. Just nu granskar vi inkomna dokument inom cirka två bankdagar. Vill du se status på ditt ärende är du varmt välkommen att ringa oss eller skicka ett meddelande via sbab.se.

  Ha en härlig torsdag.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Hej,
  Jag har samma fråga som ovan. Har nu skickat in alla mina kompletterande uppgifter och undrar hur lång tid det tar innan jag får svar?
  Mvh,
  Axel
  Axel Ohlsson
 • Hej Axel,

  Tack för att du kontaktar oss. Vid ansökan om lånelöfte granskar vi inskickade dokument inom cirka ett dygn om det meddelande vi skickat är besvarat, annars granskas inte dokumenten automatisk.

  Ha en istället ansökt om att t.ex. utöka sitt bolån eller har ett beviljat lån granskas dokumenten inom cirka 2-3 bankdagar automatiskt.

  Ha en fin dag.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.