Till senaste kommentaren

Hur kommer jag i kontakt med er?

Hej
Jag har ett lånelöfte hos er. Nu börjar det närma sig köp av ny bostad. Jag har sålt min nuvarande. Enligt er hemsida så ska man ringa er innan man börjar budgivning.
Mitt jobb gör att jag inte kan sitta i telefonkö i mer än 60 minuter som er svarare säger. Kan man bli kontaktad av er istället.

Vänligen Michael

Kommentarer

 • Hej Michael,

  Tack för ditt meddelande. När du ringer oss på 0771-45 30 00 finns möjligheten att bli uppringd, alternativet kommer några minuter in i samtalet och vi ringer då upp dig senare samma dag. 

  Lycka till medbostadsletandet!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Kundansvarig
 • Sitter fortfarande och väntar på uppringning, men ingen har ringt. Ringde er vid 13 idag! 🙁  Hur länge har ni öppet?

  Nina
 • Hej Nina,

  Tack för ditt meddelande. Har du valt alternativet att bli uppringd testar vi alltid att ringa upp en gång och vi ringer alltid upp samma dag. Vi har öppet mellan kl. 8-19 och vi ser alltid till att hjälpa alla som står i kö innan vi går hem för dagen.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Kundansvarig
 • Hej
  Jag får ej alternativet att bli uppringd, och har ej möjlighet att sitta i kö i min pga jobb.
  Jag har vunnit en budgivning och ska skriva kontrakt.
  kan man bli uppringd av er på annat sätt?


  Joseine Magnusson
 • Hej Josefine,
  Tack för ditt meddelande. När du ringer till oss och inte har möjlighet att vänta i kö, så erbjuder vi oftast möjligheten att bli uppringd. Beroende på hur många som använder sig av den här funktionen så kan vi erbjuda den olika länge på dagarna. Det beror främst på att vi vill hinna ringa upp alla samma dag. När möjligheten att bli uppringd finns så presenteras det valet ett par minuter in i samtalet.

  Vi erbjuder i dagsläget inget annat sätt för kontakt om man behöver prata med oss i telefon. Om du ringer oss nu så ser jag att vi har ca en timmes kötid, och vi har öppet alla dagar mellan 8-19. 

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.