Till senaste kommentaren

Köpeskilling för ansökan om bolån

Hej!

Jag försökte nyss ringa er på 0771-45 30 00, men det måste vara något fel eftersom jag får svaret "Den förväntade kötiden är mer än 2 ½ timme"?

Vid ansökan om lånelöfte angav jag som köpeskilling för en villa det pris som anges som startpris vid budgivning i annonsen. Det är sedan det pris som gäller som högsta köpeskilling för att få ett lånelöfte. Men vid budgivning kan det ju bli ett högre pris (som vi inte känner till vid ansökan om lånelöftet) som vi är beredda att betala, men då är det ju inte det som gäller för att få lånelöftet. Hur löser jag det problemet vid ansökan?
Staffan Kyhlberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Staffan,

  Tack för din fråga. Du har ringt rätt nummer och jag förstår om det känns frustrerande att få vänta länge i kö. Möjligheten att bli uppringd finns just nu och alternativet kommer några minuter in i samtalet, vi ringer då upp så snart det är din tur.

  När en ansöker om ett lånelöfte är det bra att ansöka om det maximala beloppet en kan tänka sig att köpa en bostad för. Innan det första budet läggs behöver en ringa oss för en genomgång av ansökan. Om en sedan vinner budgivningen behöver en kontakta oss en gång till innan kontraktsskrivningen. Vi kommer då att justera till summan till slutpriset samt göra en kontroll av värdet.

  Lycka till i budgivningen!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Tack för svaret. Men om det tar minst 2 ½ timme att komma fram i telefonkön måste det väl ta lika lång tid att bli uppringd av er?
  Staffan Kyhlberg
 • Hej igen,

  Det stämmer att det tar cirka 2,5 timme innan vi ringer upp för tillfället. Däremot är det möjligt att göra annat medan en väntar på samtalet från oss.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.