Till senaste kommentaren

Låna mer på min bostadsrätt?

Hej!

Jag undrar om man kan låna upp pengar på en bostadsrätt man äger som stigit mycket i värde. Om man vill använda pengarna till något annat. T.ex. en kontantinsats på en bil eller att köpa en tomt??

Kommentarer

 • Hej Jörgen,
  Tack för ditt meddelande. Ja, det är möjligt att låna mer för exempelvis köp av bil eller av annan tomt om det finns ett belåningsbart utrymme på din befintliga bostadsrätt.

  Du kan enkelt fylla i en ansökan om att Låna mer när du har loggat in i internetbanken.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Hej. Mitt namn är Björn Plahn. Jag bor i en bostadsrätt i BRF Sjötungan i Tyresö.
  Jag har för avsikt att göra en "större" uppgradering/reparation av min lägenhet bla totalrenovering av badrum och duschrum, samt nya vitvaror ikök.
  Min lägenhet har blivit värderad av en besiktningsman och värderades då till 3 milj kr. Jag beräknar att jag skulle vilja låna 1,2 milj kr.
  Jag är pensionär och bor och äger bostaden själv. Jag har inga lån
  Björn PLAHN
 • Hej Björn och tack för ditt meddelande.

  Du är varmt välkommen och ringa kundservice på 0771 45 30 00 för att se över dina möjligheter och låna på din bostadsrätt.

  Bästa hälsningar, Andreas
  Andreas Digital redaktör
 • Hej
  Vi har ett bolån hos en annan bank på 1.3 milj huset värderat till ca 3.2 är det möjligt att flytta detta till er samt låna ett högre belopp,
  för att på så sätt bli av med andra smålån.
  Ylva
 • Hej Ylva! Det låter som att det finns finns ett övervärde på din bostad vilket är positivt. Du är varmt välkommen och skicka in en bytansökan till oss, i samband med det kan du välja att utöka bolånet. När vi får in ansökan ringer vi dig snarast möjligt.

  Bästa hälsningar, Andreas
  Andreas Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.