Till senaste kommentaren

Maxbelopp vid överföring från sparkonto?

Jag har läst inlägg om maxbelopp vid överföring till annan bank, men de är gamla.
Undrar om det fortfarande är 250 000kr som gäller?

Kommentarer

 • Hej Kerstin,

  Tack för din fråga. Det stämmer att vi har en beloppsgräns där det är möjligt att föra över max 250 000 kr per dag. Vill du göra en större överföring än detta är du välkommen att kontakta vår kundservice på 0771-45 30 00 så hjälper vi dig med det du behöver.

  Ha en fortsatt fin dag.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Ok. Vi är fast i ett moment 22 just nu.
  Vi behöver betala ett brygglån till er på 733 204kr. Pengarna ligger på vårt sparkonto hos er eftersom de kommer från en bostadsförsäljning (pengarna sattes in igår). Dock behöver de betalas till ett bankgiro enligt avi:n ni skickade. Eftersom vi inte kan överföra mer än 250 000kr per dag hinner vi inte överföra tillräckligt mycket för att betala genom vårt swedbank-konto. Vi har kontaktat er för att kunna göra en större överföring, men per meddelande år vi inte svar och per telefon är det över tre timmars kö.
  Sista betalningsdag är idag 29e så vi har ingen flexibilitet heller.

  Som ni ser sitter vi i en obekväm sits pga av admin, inte tillgång till pengar. Hur kan vi lösa detta på ett snabbt sätt?

  mvh
  Nicklas
  Nicklas Wallberg
 • Hej Nicklas,

  Tack för att du kontaktar oss. Jag beklagar att du har svårt att nå oss och att det gör det svårt för dig att få in din betalning i tid. Har du fortfarande inte fått hjälp så skriv gärna ditt telefonnummer här så ser jag till att någon av mina kollegor kontaktar dig under dagen. Jag döljer tråden så att ingen annan kan se ditt nummer.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Stort tack för svar Elin! Mitt nr: 0722251498. Ring när som.
  Tack!
  Niklas Wallberg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.