Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

När kommer pengarna fram om jag gör en överföring till annat konto?

Hur lång tid tar det för pengarna att komma fram när jag för över till ett annat konto?

Kommentarer

  • Om du gör en överföring till ett annat konto hos SBAB finns pengarna tillgängliga direkt på mottagande konto.
  • Om du gör en överföring till ett konto utanför SBAB och registrerar överföringen innan kl. 13.00 förs pengarna över till mottagarens bank samma dag.
  • Om du gör överföringen efter kl. 13.00 kommer pengarna fram nästa bankdag.
  SBAB
 • Hej! Jag förde över pengar igår från mitt konto på sbab till swedbank och blir lite orolig eftersom det står att de dragits från kontot men det har ännu inte kommit in på mitt swedbankkonto. Kan jag vara säker på att de kommer in innan kl13
 • Hej Lisa,
  Jag har precis fått information om att vi hade ett tekniskt problem hos under gårdagen. Detta ska nu vara åtgärdat, och du bör ha pengarna på ditt konto hos Swedbank under dagen.

  Bästa hälsningar Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Jag beställde ett uttag/överföring   igår  em  til  idag  19e juni  Brukar komma  in  till Skandiabanken ca  kl  0730  Nu är kl  13.35   vad  beror det på  Chatten kunde inte  svara

 • Hej Curt,
  Vi hade ett tekniskt fel hos oss igår som gjorde att pengarna inte kom fram i vanlig tid. Detta är åtgärdat, och du bör ha pengarna på ditt konto hos Skandiabanken under dagen.

  Vänliga hälsningar Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Hej ! Beställde överföring den 2 januari 2019 och pengarna har ej kommit till mitt
  konto den 3 januari kl 11:40
 • Hej Johnny och tack för ditt meddelande,

  Om överföring gjordes före kl. 13.50 den 2 januari 2019 så hann förmodligen överföringen gå iväg samma dag. Om den utfördes efter denna tid så bör du ha pengarna under dagen idag, den 3 januari. Om du har fler frågor om din överföring så kan du ringa vår kundservice på 0771-45 30 00.

  Bästa hälsningar, Elin.

  Elin Digital redaktör
 • Jag har överfört pengar från mitt konto på Handelsbanken till mitt SBAB konto i dag, 30 Maj, innan 13:50. På Handelsbankens konto står det att överföringen har skett men inget på SBAB kontot.
  Är det ett tekniskt fel eller kommer överföringen ske senare och i så fall när?
 • Hej Linda,
  Tack för att du hör av dig till oss. Beroende på när Handelsbanken skickar över transaktionen till oss så kan det ta ett par timmar innan vi kan läsa in överföringen på vår sida. Jag har inte fått några indikationer på tekniska fel, men om du loggar in på ditt konto nu så ska du se att pengarna finns tillgängliga.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.