Kan ni kontakta mig?

Hej, Jag önskar att ni kontaktar mig för uppgift angående ev att flytta över mitt bolån till er. Jag vill veta era bästa räntor, tack. Jag kan nås på min mail så jag kan jämföra dem med den banken som jag redan har idag, tack.

Kommentarer

 • Hej Linda,

  Vad roligt att du är intresserad av att flytta ditt bolån till oss. Vi har ingen möjlighet att kontakta dig via mail och hos oss är räntan redan prutad och klar. Din ränta baseras alltid på lånebeloppets storlek samt dess förhållande till bostadens värde. Vill du ser över vilken ränta vi kan erbjuda dig idag kan du använda vår räntekalkyl.

  Vill du jämföra din ränta kan du använda dig av vår tjänst "räntematchen".

  Ha en fortsatt bra dag.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Ok eftersom det uppenbarligen verkar vara krångligt att återkomma till era ev blivande kunder så vänder jag mig någon annanstans.
 • Hej igen Linda,

  Jag svarar gärna på dina allmänna frågor i detta forum. Vi har dessvärre inte möjlighet att ringa upp eller maila alla kunder som vill ha hjälp. Du är givetvis välkommen att ringa oss för vidare hjälp och du når oss veckans alla dagar mellan kl. 8-19 på 0771-45 30 00. Har du inte tid att vänta i kö erbjuder vi vanligtvis alternativet om att bli uppringd, möjligheten kommer några minuter in i samtalet och vi ringer då upp så snart det är din tur.

  Första steget för att bli kund hos oss är att skicka in en ansökan via vår hemsida. När ansökan är inskickad ringer vi upp för en genomgång av ansökan inom några bankdagar.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.