Till senaste kommentaren

Erbjuder ni fast ränta på sparkontot?

Hej,
Jag har börjat flytta över mitt sparande till andra banker som har högre sparränta. Ni ligger visserligen bara något lägre på den rörliga sparräntan men jag saknar ett fastränteprodukt. Ni borde väl klara av att erbjuda rörligt och fast även på inlåningen? Med vänlig hälsning Per

Kommentarer

 • Hej Per,
  Tack för att du hör av dig till oss, och tack för dina synpunkter. Vi har i dagsläget inget pågående arbete kring ett fasträntekonto, men jag ska föra vidare dina synpunkter till mina kollegor som jobbar med vårt sparkonto.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Funderar på att byta till er bank. Tycker också det är synd att ni inte har något fasträntekonto. Har det hänt något på den fronten? Kan det bli aktuellt i framtiden?
 • Hej Peter,
  Tack för att du kontaktar oss. Det är roligt att höra att ni gärna vill spara hos oss till en fast ränta. Vi är mycket nöjda med det sparkontot som vi har idag och har i dagsläget inga planer på att ändra eller lägga till något där. Vi tackar för feedback och jag kommer att framföra önskemålet till mina kollegor som jobbar med detta. Om jag får någon ny information angående detta ska vi försöka återkoppla till dig.

  Önskar dig en fin dag och en trevlig helg.

  Bästa hälsningar,
  Emma
  Emma Digital redaktör
 • Räntan är oacceptabelt låg på sparkontot hos Er.

  När kommer en höjning av sparräntan?
  På Collector bank är lägsta räntan 0.75% och 1års fast 1.30%.
  Ringde idag till Er kundmottagning och talade med Anna. Bad att få prata med ansvarig på inlåningssidan. Fick till svar att det inte var möjligt med telefonkontakt! Mycket dåligt av SBAB att inte ta emot telefonsamtal från Era kunder!


  Lena Jarbéus
 • Hej Lena,

  Tack för att du tar dig tid att skriva till oss. Vi tycker att vi fortsatt erbjuder en mycket bra sparränta med konkurrenskraftiga villkor och vi bedömer att vi inte har utrymme att höja sparräntan i dagsläget.

  Vad tråkigt att du upplever att du inte fått den hjälp du behöver. Vi tar mer än gärna emot telefonsamtal från våra kunder och det är vår kundservice som du når på 0771-45 30 00 som sköter kontakten med våra kunder.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.