Till senaste kommentaren

Vilka villkor gäller om jag flyttar mitt lån till er?

Hej har några frågor,

1. Om jag flyttar över mitt bolån till er, kan jag få ränteavdrag om jag samtidigt flyttar över mitt sparande till er (pengar på sparkonto)?

2. Om jag flyttar över ett lån till er som togs innan 2016, måste jag ammortera?

3. Får jag flytta mitt lån till er om jag är tillsvidareanställd men fortfarande på min provanställning?

Tack!

Kommentarer

 • Hej Josefin,

  Tack för dina frågor. Räntan hos oss baseras alltid på lånebeloppets storlek samt dess förhållande till bostadens värde. Det är således inte möjligt att få extra rabatt på räntan om du har sparade pengar. Bor du i en bostad med energilass A, B eller C har du möjlighet att ta del av vår ränterabatt "Grönt bolån".

  Flyttar du dina lån till oss tar du med dig dina nuvarande amorteringsvillkor till oss. Har du inget amorteringskrav idag kommer du således inte att ha det hos oss heller så länge du inte utökar ditt lån.

  Är du provanställd behöver vi göra en individuell bedömning. För att göra detta behöver du ringa oss på 0771-45 30 00. Du når oss veckans alla dagar mellan kl. 8-19.

  Önskar dig en trevlig helg!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Hej
  Jag vill veta var jag kan ändra fördelningen på ränteavdraget. Som det är nu så har vi fördelning 50/50 men vill ändra till 100% på min sambo

 • Hej Monica,

  Tack för din fråga. Vill ni ändra räntefördelning på ert lån är ni varmt välkomna att kontakta vår kundservice genom att ringa eller skicka ett meddelande via inloggat läge, så hjälper vi er med det ni önskar.

  Önskar dig en God jul och ett gott nytt år.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.