Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vart ser jag avi-information för ett SBABgiro?

Hej
Om jag väljer att betala mitt bolån med tillhörande privat med sbab-giro (som ju inte kan kombineras med e-faktura) kommer jag då kunna se någonstans hur mycket som kommer att dras och en specifikation över de olika delarna?

Kommentarer

 • Hej Anna,
  Tack för ditt meddelande. Oavsett vilket betalsätt du har så skickar vi alltid ut avier. Beroende på om du har bundit dina lån eller inte så får du antingen månadsavier eller årsaviser. Om dina lån är bundna under hela året skickar vi ut en avi i början av året, en årsavi, där årets samtliga betalningar finns specificerade. Du kommer alltså inte att få hem någon pappersavi inför varje förfallodag i de fallen. I alla de övriga fallen så får du hem en månadsavi med specifikationer.

  Bästa hälsningar. Johannes


  Johannes Digital redaktör
 • Tack. Men det kostar alltså inget att få de avierna hem om jag väljer SBAB-giro (eller vanligt autogiro)?
 • Hej igen,
  Nej, det kostar ingenting oavsett vilket alternativ du väljer. Om du ansluter dig till Kivra, såvida du inte redan gjort det, så får du istället dina avier skickade direkt till din digitala brevlåda. Då får du oftast avier snabbare än med vanlig post, plus att du gör miljön en tjänst. Du kan läsa mer om Kivra här.

  Vänliga hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Hej, är ni försenade med utskick avierna?
 • Hej Åse,
  Tack för att du hör av dig. Avierna skickas ut i mitten av månaden så alla kunder ska ha fått sina, antingen via post eller digitalt via Kivra. Om du har lån hos oss och inte mottagit någon avi så kan du logga in i Internetbanken och skicka ett meddelande till oss eller ringa oss på 0771 45 30 00.

  Önskar dig en fin dag!

  Bästa hälsningar,
  Emma
  Emma Digital redaktör
 • Hej behöver ett ny inbetalnings avi, då postnord slarvat bort kuvertet.
 • Hej Leif,
  Tack för ditt meddelande. Om du loggar in på sbab.se eller via vår app så kan du där se dina aktuella avier och informationen som behövs för att kunna betala avierna. Om du inte har möjlighet att logga in kan du istället ringa oss, då kan mina kollegor hjälpa dig vidare.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.