När ringer ni upp mig?

Hej har ni över en timmes väntetid för att bli uppringd? Jag ringde er 13,47 och skulle bli uppringd, har inget hört men det kanske är som det ska ?
MVh Birgitta

Kommentarer

 • Hej Birgitta,

  Tack för att du kontaktar oss. Vi har just nu en kötid på över två timmar, det innebär att vi kommer att ringa upp dig senare under eftermiddagen.

  Tack för ditt tålamod.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Hej!
  För att förbättra er kundservice skulle jag uppskatta att om man väljer alternativet att bli uppringd, att man blir informerad om ungefärlig uppringningstid och eventuellt möjlighet att senarelägga den.
 • Hej Ann-Charlotte,
  Tack för att du hör av dig. Oftast erbjuder vi möjligheten att bli uppringd. Valet att bli uppringd kommer isåfall efter några minuters väntetid i telefonkön. Om den funktionen är tillgänglig eller ej beror på när våra kunder ringer och hur många som använder sig av den samtidigt.

  Det är viktigt för oss att vi hinner kontakta alla kunder som nyttjat funktionen samma dag. Det är framförallt av den anledningen som det finns vissa tidpunkter som det inte finns möjlighet att bli uppringd. Om du inte vill vänta i telefonkö så går det även bra att skicka ett meddelande till oss på sbab.se

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.