Till senaste kommentaren

Går det att tidsbestämma en överföring?

Jag skulle vilja tidsbestämma {datum} när en överföring ska vara framme på ett annat konto. Lyckas inte med det i appen. Går det inte eller har jag inte förstått hur man gör?

Kommentarer

 • Hej Mats,
  Tack för att du hör av dig till oss. Det är än så länge inte möjligt att tidsbestämma en överföring via appen. Om du istället loggar in på internetbanken, antingen via dator eller mobil, så får du där den möjligheten.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Instämmer i att detta behövs. Använder numera uteslutande appen men denna funktion saknar jag. Jättebra om det kan prioriteras.
 • Hej Henrik!
  Tack för din kommentar. Jag skall föra den vidare till våra utvecklare.

  Bästa hälsningar Emma
 • Hur loggar man in på internetbanken med mobil och bank-id utan appen när det krävs scanning av QR kod som man inte kan nå när man bara använder mobilen?
 • Hej Tommy,

  Tack för din fråga. QR-koden behövs endast användas då du loggar in hos oss från en annan enhet än där du har ditt BankID. Till exempel behöver du inte scanna QR-koden om du loggar in på vår hemsida från den dator där du också har ditt BankID.

  Loggar du in på internetbanken från din dator och vill legitimera dig med ditt mobila BankID så behöver du scanna QR-koden som du finner i BankID appen.

  Hör gärna av dig om du har fler funderingar. 

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Jag lyckades idag inte att tidsbestämma en överföring från mitt sparkonto till ett konto i annan bank. Vad har hänt? Tidigare har det ju gått bra.

 • Hej Lars,

  Tack för ditt meddelande. Det är i dagsläget inte möjligt att tidsbestämma en överföring från ditt sparkonto. Däremot är det möjligt att ha en stående överföring ett visst datum varje månad.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Men det har ju gått tidigare att göra det. Konstigt!
 • Jag har sparkonto hos SBAB ska göra en överföring till Spanien snart och undrar vad er kostnad blir för det blir i Euro överföring till bankonto i EU land Spanien?
 • Hej Lennart,

  Tack för din fråga. Det är endast möjligt att göra överföringar till en annan svensk bank från sparkontot hos oss.

  Ha en fortsatt bra dag.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Jag försöker skicka två överföringar till mitt nummer på Handelsbanken.
  Båda överföringar är på 250.000 kr. Eftersom ni begränsar enskild överföring till enskild datum försöker jag skicka första överföring till 8 april och nästa överföring till 9 april. Vv kontrollera!

  Anders Larsson
 • Hej Anders och tack för ditt meddelande,

  Vi kan tyvärr inte svara på kundspecifika ärenden genom detta forum. Du kan se dina kommande överföringar på din sida på SBAB.se i inloggat läge. Vill du göra en större överföring om 250 000 kan du ringa vår kundservice så hjälper de dig med det. Jag tar bort ditt kontonummer så inte andra besökare kan se det.

  Bästa hälsningar, Andreas
  Andreas Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.