Till senaste kommentaren

Hur många UC-förfrågningar kan man ha?

Hej 

Vi blev nekad bolån pga för många förfrågningar hos UC 9stk varav dom flesta går ut innan januari. Hur många kan man ​​​​ha för att få lån? Ni kan jo även se att det bara finns ett blanco lån och inte flera.

Kommentarer

 • Hej Lina,
  Tack för att du hör av dig till oss. Vi har ingen fast gräns för antal UC-förfrågningar på det sättet som avgör om man får lån eller inte. Vi gör alltid en samlad helhetsbedömning på ansökan, och antal UC-förfrågningar är en del av den helhetsbedömningen som vi gör.

  Jag kan tyvärr inte via det här öppna forumet se om vad som exakt påverkat beslutet i din ansökan, vill du ha mer specifik information behöver du ringa oss så att vi kan titta mer på just din ansökan.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Hej!
  Min fråga är
  om jag har ett bolån hos Er och jag har bundit till 2021 om jag glömde binda igen? vad ska hända blir direkt tre månads bindning ?
  Tar ni UC på varje gång när jag vill binda mitt lån igen?

  mvh
 • Hej Samin,

  Tack för ditt meddelande. Vi tar ingen ny kreditupplysning när en vill binda om sitt lån. En ny kreditupplysning tar vi endast då vi gör en kreditprövning(t.ex. om en vill ansöka om ett nytt lån).

  Cirka 45 dagar innan din bindningstid är slut skickar vi ut ett villkorserbjudande där en får möjligheten att binda om lånet om så önskas. Svarar du inte på villkorserbjudandet får du automatiskt en bindningstid på tre månader. Du kan då binda ditt lån när du vill

  Ha en fortsatt bra dag.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.