Till senaste kommentaren

Var hittar jag mitt amorteringsunderlag?

Var hittar jag mitt amorteringsunderlag?

Kommentarer

 • Hej Avo,
  Om du loggar in på internetbanken och går in under "Låneöversikten" så kan du hitta amorteringsunderlaget längst ner på sidan under respektive lånedel.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Hej!
  Jag önskar få ett amorteringsunderlag för bankbyte, hur kan jag få det?
 • Hej Markus,
  Tack för ditt meddelande. Om du önskar få ut ett amorteringsunderlag från en annan bank behöver du kontakta den aktuella banken för att se hur det går till hos just dem.

  Om du vill ha ut ett amorteringsunderlag från oss loggar du in på internetbanken och går in under "Låneöversikten" så kan du hitta amorteringsunderlaget längst ner på sidan när du gått in på lånedetaljerna för ett lån.

  Bästa hälsningar. Johannes
  Johannes Digital redaktör
 • Hej hur jag skjuta upp min amortering framöver?
 • Hej Mehmet,

  Tack för att du kontaktar oss. Det är möjligt att skjuta upp amorteringen om du eller skulle du eller någon anhörig få svårt att betala räkningarna.

  På SBAB finns personer som arbetar speciellt med att ta hand om dessa ärenden och du kan lätt komma i kontakt med oss. Du når oss på 0771-45 30 00.

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör
 • Kan jag sänka min amorteringen till amorteringskravet. Även om jag har bundit mitt lån? Kan jag ändra tillbaka vid senare tillfälle? Hur går jag tillväga

  Hälsningar,
  Hasse
 • Hej Hasse,

  Tack för att du kontaktar oss. Det är möjligt att ändra sin amortering en gång per lån och bindningstid. Har du fått betalningssvårigheter i och med coronasituationen eller vill ändra din amortering är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice för vidare hjälp.

  Trevlig helg!

  Bästa hälsningar, Elin
  Elin Digital redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.